CREATIEF, ONDERNEMEND & ALLROUND

De naam zegt het al, 2C Marketing zet uw merk en/of bedrijf in de schijnwerpers! Wij gaan voor marketing ’to see’. 2C Marketing is een creatief, ondernemend en allround marketing bureau met oog voor detail en focus op diverse marketing gerelateerde diensten. Van bouwen aan een (nieuw) merk door middel van branding, product development van idee naar uiteindelijke lancering, tot het oppakken van diverse marketing projects, zoals het ontwikkelen van een brochure en POS materialen, schrijven van commerciële teksten (Social Media/PR) en/of het organiseren van een evenement. Klik op ‘meer informatie’.

BRANDING

Bouwen aan een (nieuw) merk door middel van branding, of wel ‘merkmanagement’. Als uw merk geen relevante merkbelevingen aanbiedt aan klanten in alle fases van de customer journey, dan is er helaas geen lang bestaansrecht meer. Uw klanten veranderen continu en dit verwachten ze ook van uw merk. 2C Marketing blijft monitoren hoe klanten veranderen, maar ook de markt, en zorgt dat u mee verandert.

MEER INFORMATIE

PRODUCT DEVELOPMENT

Meer omzet, een hogere winst, toegang tot nieuwe markten: een nieuw product biedt u als ondernemer allerlei kansen. Tegelijkertijd is product development voor veel bedrijven noodzakelijk om de veranderingen in hun omgeving te overleven. Het realiseren van een nieuw product is echter niet eenvoudig. Door een goede voorbereiding, door samen te werken met ervaren bedrijven en door gebruik te maken van de juiste methoden, verhoogt u de slagingskans. Tegelijkertijd beperkt u zo de kosten van het ontwikkelingsproces.

MEER INFORMATIE

PROJECTS

Door de jarenlange ervaring als inkoop-, brand- en productmanager in de FMCG branche, maar ook door opgedane ervaring als eventmanager, neemt 2C Marketing diverse marketing gerelateerde projects uit handen. Of dit nu een grote of kleine opdracht is, alles zal met evenveel enthousiasme, inzet en creativiteit worden uitgevoerd.

MEER INFORMATIE